The Next Page Lente School

juli 13, 2021 0 Door wpadmin

E learning huiselijk geweld

En jij kunt een leegte opvullen. De deelnemers aan The Next Page Spring School verzorgen cursussen op het gebied van ouderenzorg, kindermishandeling, huiselijk geweld, voeding en lichamelijke en geestelijke gezondheidszorg. De groepen die goed geplaatst zijn om de waarde van de concepten voor de hedendaagse gezondheidszorg te bevestigen zijn: Het Zweedse opleidingsprogramma voor verpleeghuizen aan het Instituut voor Gezondheidsmanagement, faculteit van ziekenhuis Butyrka, Stockholm.

Dagelijkse werksessies De cursus is opgezet als een workshop. De deelnemers zijn ondergebracht in eenpersoonskamers voor groepswerksessies in een naburig verpleeghuis. SHAIH, Het Instituut voor Gezondheidsmanagement, Faculteit van Ziekenhuis Butyrka, Stockholm. Toen ik heel klein was zat ik in groepen bij elkaar. Vanaf het moment dat ik met andere kleuters in groepen zat, begreep ik meteen dat de wereld veel eenzaamheid kent. Als je in een groep mensen zit, stel je jezelf vragen: “Wat betekent dit voor mij? Deze persoon, deze auto, wat betekent dit voor mij?” Het is hetzelfde voor ieder van ons – we proberen afhankelijkheden en relaties met anderen te vormen. We groeien en leren samen. Ik ga naar plaatsen waar ik oorspronkelijk ben opgegroeid. Het is normaal om in een groep mensen te zijn die ineens intiem met je worden omdat je te veel gemeen hebt en een eigen moeder hebt binnen een gemeenschap. Iedereen wordt geconfronteerd met een gemeenschappelijk probleem en je eigen leven als zorgverlener. Er zijn dingen die persoonlijk en emotioneel zijn, waar mensen naar zullen vragen en anderen zelf moeten ontdekken voordat het tijd is om de confrontatie aan te gaan. Mint Privacy Agency is vill of special needs child and adolescent facilities. Het bureau dat klachten doorzoekt voor het Departement van Kinderbescherming en Adolescenten Autoriteit. Wij behandelen de zaken die door de patiënten gemeld worden aan de respectievelijke autoriteit. Ongeveer 100 mannen, vrouwen tieners en kinderen worden ingehuurd van 2-30 personen. Fragment project van displandom is opgericht vanuit naam bekende instantie in de gezondheidszorg. Wanneer de mensen gebruik maken van de diensten, zijn zij op zoek naar een beter leven met een gevoel van onafhankelijkheid. Tot nu toe hebben deze kantoren zich noodzakelijkerwijs gespecialiseerd in coöperatieve educatie, evaluatie en het stellen van zorgdoelen.

In detail bezoeken elke maand 500 personen het centrum en hebben behoefte aan een klinische beoordeling of rapporten met betrekking tot kindermishandeling, huiselijk geweld en ouderlijke verwaarlozing. Ongeveer twee mensen van de gemeenschapsdiensten zijn werkzaam op dit deel van het werk. Er werken ongeveer 30 mensen in dit centrum, maar elke week zijn er 20 minderjarige kinderen in de zorg. Een ander werk wordt gedaan in centra die de spullen van andere instellingen ontvangen en ook de voorzieningen hebben opgehaald. De inhoud lijkt toe te nemen. Onze evaluaties van de behandeling van de ouders zijn meestal positief, omdat zij dikwijls een nebbelende echtgenote uit hun gezin weren. Onze evaluaties vallen in de categorie certificering. Deze evaluaties worden gemaakt op basis van informatie over huiselijk geweld en misbruik met nu meer dan 1000 gevallen. De evaluatie is begin 2008 afgerond. De eerste resultaten wijzen op een vijf- tot zevenvoudige verbetering. Een centrum voor ouderenzorg in het universiteitsdistrict van Linköping, faculteit Verpleegkunde en Gezondheidszorg. Er zijn 5.000 tot 8.000 senioren in onze zorg. Net als op veel andere plaatsen heeft ons personeel contact met zorginstellingen buitenshuis. We bieden veel ondersteuning aan de mensen. Op dit moment geven we steun aan minder dan 5% van de oproepen. De informatie over de behandeling wordt besproken tussen de beginnende professionals en en oudere personeelsleden. Er zijn ook gevallen van mensen die geen warm water nodig hebben om te ont stressen. Carlstorget, Het universiteitsziekenhuis van het graafschap Lund.

 

Lees meer

Social work opleiding