Life Coach

maart 1, 2022 0 Door wpadmin

Veel mensen hopen hun problemen op te lossen met een life coach. Velen hebben het geprobeerd en voorspelbaar is dat er niets is gebeurd. Een life coach kan je geen nieuwe trucs leren om het leven leuker te maken en in sommige gevallen al je problemen oplossen. Een life coach biedt alleen een platform om uw gedachten en zorgen te uiten in een sfeer van vertrouwen en openheid van geest.

Een life coach begeleidt u in het kennen van uw resultaat en helpt u bij het schrijven van uw doelen, strategieën, actieplannen en beloningen. Een life coach helpt u bij het maken van een stap-voor-stap blauwdruk voor succes in het persoonlijke en professionele leven. AlphaLife coaching heeft verschillende sessies voor u en uw coach om de strategie te bepalen en de prestatie op het gebied van persoonlijke ontwikkeling te recapituleren.

Het is de laatste tijd een woedend debat over de vraag of de coaching-industrie gereglementeerd en professioneel is of ijdel. Veel mensen leren van life coaches, adviseren hen en bekritiseren hen zelfs zonder er rekening mee te houden dat een coach niet echt een diploma of certificering nodig heeft om coachingsdiensten te leveren.

Om je levensvaardigheden te ontwikkelen, heb je geen externe opleiding nodig. Er zijn veel goede life coaches. Een life coach is iemand die je inhuurt om je te helpen coachen. Het zal echt handig voor je zijn om rekeningen hier door te betalen. De meeste coaches geven hun diensten gratis.

Life coaching is een veelgevraagd vakgebied. Dit is ongeacht of het erkend en goedgekeurd is door de maatschappij of niet. Om meer cliënten aan te trekken is het noodzakelijk om enige geloofwaardigheid te tonen. Er zijn veel mensen geweest die geprobeerd hebben van life coaching hun beroep te maken. Het wordt beschouwd als de kortste weg naar rijkdom en weelde. Het is goed om te weten dat coaching is goedgekeurd door de SEC (minister van effecten en financiën). De life coaches minimaliseren hun inspanning en stimuleren hun cliënten om zich te richten op de kracht binnenin.

Als je al je tijd en geld verspild hebt aan verschillende levenscoaches zonder voldoening, is het tijd om het spoor of je carrière te veranderen. Het is mogelijk dat om een levenscoach te worden je door de school en hogeschool moet gaan. Zodra je de obstakels hebt overwonnen en bang bent dat je levenscoach wilt worden, word je het zelf.

Eerst het een en ander. Maak een lijst van de gemeenschappelijke problemen van uw klanten en onderzoek uw klanten. De gebieden die voor hen het belangrijkst zijn. Er zijn veel boeken die je kunt lezen om een betere life coach te worden. Er zijn veel goede cursussen over life coaching en het is een zorgzaam beroep. Je moet de cliënt aanmoedigen en uitdagen om zijn/haar obstakels te overwinnen. Het is een soort diep-sonderende benadering. Een life coach vereist vaak veel geloof en vertrouwen in zichzelf. Vraag naar de geloofsbrieven van elke levenscoach die u hebt gebruikt. Geloof niet iedereen die beweert een life coach te zijn. Vraag om een referentie van de afgestudeerden van zijn/haar cursus.

Wees niet onder de indruk van de geloofsbrieven en het academisch getuigschrift. Het is belangrijk om een aantal standaardvragen te stellen in persoonlijke interviews. Het is voor veel mensen moeilijk om met een positieve basis te communiceren. Het gaat niet alleen om de kracht van de antwoorden. De mogelijkheden van het stellen van vragen en het beantwoorden van oprechte vragen liggen de meeste life coaches een beetje boven het hoofd. Zij geloven dat het “Ja”-antwoord belangrijker is dan de vragen.

Het zijn vooral de persoonlijkheid en de communicatieve vaardigheden die een oordeel zullen vellen over de ware professionele en motiverende bekwaamheid van een life coach. Vraag om enkele referenties en controleer de geloofsbrieven van iedereen die beweert een life coach te zijn. Als een persoon beweert over de juiste opleiding, ervaring enz. te beschikken, kunt u zijn basiskwalificatie en zijn werkervaring controleren. Het is belangrijk om communicatie in twee richtingen te identificeren als een basiskwalificatie of -instrument om een levenscoach te worden.