Hypnotherapie en Hypnose

augustus 15, 2021 0 Door wpadmin

Wat is Hypnotherapie?

Hypnotherapie is een mooi woord omdat de mensen die het gebruiken meestal niet eens weten wat het is. In dit informatieve artikel staat wat Hypnotherapie is en wat je ermee kunt bereiken. Hypnotherapie is een vorm van therapie waarbij je therapeut je onder hypnose in een trance brengt om zo tot de kern van je probleem door te dringen en je innerlijke potentieel te ontketenen

Bent u twee keer aan uw voet geopereerd en konden beide artsen geen proces vinden dat u die tijd geeft om te genezen en te herstellen? Elke dokter kan u de naam van het geneesmiddel aanwijzen dat u zal genezen, maar er is geen geneesmiddel voor die ziekte! Hypnotherapie werkt op je geest en geeft je hypnotische Procrastinatie vaardigheden en positieve acties. De echte betekenis en het voordeel van hypnotherapie is dat het je geest kalmeert en je helpt om positief te werken en stress te overwinnen. Als je kleine veranderingen in je leven wilt maken zodat je de grote dingen kunt doen die je verdient in het leven, kan hypnotherapie je helpen om je moeilijke taken te voltooien en de kleine definitieve veranderingen te maken die je in je leven wilt.

Hypnotherapie en Hypnose

Hypnotherapie is eigenlijk een vorm van gedachtencontrole. Bij hypnotherapie helpt de therapeut je door de verschillende stadia van hypnose te gaan op een manier die je in staat stelt de veranderingen in je leven aan te brengen die je wilt. Ons onderbewustzijn controleert alles in ons leven. Als we al onze emoties op basis van gebeurtenissen of ervaringen wegstoppen en deze opgeslagen emoties in ons onderbewustzijn terechtkomen, hebben we de neiging om minder controle over ons leven te hebben en het gevoel dat we niet in staat zijn om onze emoties te beheersen. Dit einde wordt teweeggebracht door het Arme Ouders en Arme Ik syndroom. Beide aandoeningen zijn gebaseerd op een slecht gevoel van eigenwaarde en onvoldoende zelfbeheersing en deze situaties worden teweeggebracht door Wendy BShearted Snapwallester Antone en RomanClickwell’s boek, “Choosing Failure: Hoe niet te kiezen voor mislukking”.

Er is gezegd dat de angst om te falen de nummer één kreet van een mens is. Deze angst is een goed begin; het betekent dat je serieus bent over het veranderen van je leven, in feite is het een bewonderenswaardig begin. Maar de faalangst heeft veel hulp nodig om er goed mee om te gaan en dat is niet al te moeilijk. In therapie hypnotherapie kan een therapeut werken met je verleden en met andere mensen in je leven om te helpen de angst voor succes weg te nemen.

Wat een hypnotherapeut niet zal doen

We weten dat hypnotherapie goed is. Geen therapie brengt niemand binnen. Hypnotherapie heeft het leven van veel mensen veranderd. Voor hen die lijden aan verslavingen, verslavingen aan drugs, verslavingen aan alcohol en nog veel meer. Hypnotherapie leert ons een gezonde geest en lichaam te cultiveren, zodat we volledig op het leven kunnen reageren. Hypnotherapie is een krachtig hulpmiddel in vele opzichten en voor degenen die bereid zijn om hun leven ten goede te veranderen, is hypnotherapie de enige remedie.

Lees meer…

Burn-out Venlo

Coach Roermond