Hoe word je een gediplomeerd kinesioloog.

augustus 15, 2021 0 Door wpadmin

Een basisbegrip van kinesiologie is dat de wetenschappers die het ontwikkeld hebben, dit deden om ons leven en ons lichaam gezonder te maken. Een kinesioloog tracht te begrijpen hoe stress of letsel aan het lichaam een effect heeft op het functioneren van het hele systeem en ieders hormonen en zenuwstelsel. Er is een effect van de bestudeerde stimuli (meestal elektromagnetisme) op de stimulus zelf.

Een nieuw begrip van kinesiologie is dat kinesiologie een ware geest is die van toepassing is op het lichaam. Bewegende delen van het lichaam hebben eigenlijk een onbewust bewustzijn van wat er gaande is. Als we onze armen bewegen, reageren onze handen op de aanwezige prikkels. Wanneer we onze benen bewegen, reageren ze op onze nabijheid tot het been. Kinesiologie behandeling voor beginners houdt meestal in:

Hoe word je een gecertificeerd kinesioloog:

De volgende stappen zijn een leidraad om u te helpen aan de slag te gaan als gecertificeerd kinesioloog.

Kijk eens naar de lijsten met vrij verkrijgbare kinesiologie-technologieën en -trainingsideeën aan het eind van dit artikel. Je hoeft ze niet allemaal te kopen. Kies er een of twee uit waar je je het prettigst bij voelt.

Stap 1: Ga een relatie aan met een ervaren, wereldberoemde kinesioloog die ook spiritueel gemotiveerd is.Lees cursussen in aanleg en gezond bewegen en pas het toe op je persoonlijke dagelijkse leven. Het helpt ook als je een vriend hebt die al een gecertificeerd kinesioloog is die naar je zal luisteren en je door het proces zal helpen.

Stap 2: Leer de basisprocessen voor elk van de afzonderlijke kinesiologie-technologieën. Bestudeer ze mentaal voordat je ze in je eigen leven gaat toepassen. Er zijn veel geweldige bronnen over elke technologie waaruit je kunt putten. Sommige vind je op Google.

Stap 3: Het creëren van de omgevingen voor de praktische aspecten van de kinesiologieprocessen door gebruik te maken van concept design. Tachtig tot negentig procent van de informatie over elke technologie zit in die concepten of concepten alleen, dus die vormen de basis voor de praktische methoden die je in je eigen leven gebruikt. Hoe meer je weet over een bepaald proces, hoe effectiever je zult zijn en hoe meer vertrouwen je erin zult hebben, zelfs als datgene wat je nu al doet in je eigen leven heel effectief is.

Stap 4: Beslis over een redelijk pakket van sessies die in een thuisomgeving moeten worden uitgevoerd.Kies het volgende:

* Een plaats om te oefenen en te trainen met gebruikmaking van een specifieke technologie op een besloten plaats, bij voorkeur waar u en uw gezin allemaal comfortabel kunnen samenwonen, niemand zal u begluren en in de gaten houden.

*Gymnastiek, oefeningen of stretchoefeningen om uw spieren los te maken en stressfactoren los te laten, ademhalingstechnieken, een bad of douche nemen voor uw sessie om uzelf te reinigen van eventuele stressfactoren,

* Keuze van een gemakkelijk te begrijpen boek om je te helpen met je ademhalingspatronen te werken en extra energie uit je onderbewustzijn te halen,

* een niet-oordelende houding en bereidheid om een beginner te helpen succesvol te zijn

* Het is uw individualiteit om met uw sessies te doen wat u wilt. Velen gebruiken alleen affirmaties of mantra’s om energie vrij te maken. Dit is ook zeer effectief. Alle positieve gedachten en energie die je voor jezelf creëert is al een krachtige hulp.

Kinesiologie kan worden gebruikt in zeer particuliere situaties, niet noodzakelijk op kantoor, maar overal waar u rustig tijd aan uw bewustzijn kunt besteden

Lees meer…

Arts

Vitaliteitscoach