Hoe vind je een goede relatietherapeut?

juli 13, 2021 0 Door wpadmin

Relatietherapie Utrecht

 

Een relatietherapeut helpt bij het opbouwen van een gezonde relatie en probleemoplossende vaardigheden, geeft je nieuw inzicht in je gevoelens, en neemt de barrières weg waar je in een relatie tegenaan loopt. Therapeuten zijn artsen, verpleegkundigen en maatschappelijk werkers – mensen die met mensen werken – waardoor ze opgeleid zijn om relaties te helpen oplossen.

Deze persoon kan je helpen:

* Erken dat wat u als relatieproblemen beschouwt (agressie, seksueel misbruik, hysterie, emotionele problemen, vreedzaam co-ouderschap, enz) in feite in één of meer van deze categorieën kan vallen.

* Begrijp dat wat u als uw sterke punten in de relatie beschouwt (opwinding, wederzijds respect, plezier in elkaars gezelschap, kwetsbaarheid om gevoelens te delen, en bekwaamheid – niets anders!) ook een beetje uit de hand kan lopen.

* Begrijp dat gedrag een signaal kan zijn van iets groters.

* Kijk of er medicijnen of gedragstherapie zijn die je kunt aanbieden om de relatie weer op de rails te krijgen en om je energie terug te krijgen.

* Bied aan wat je kunt, zoals vergeving en om opnieuw te beginnen.

* Goedkope artikelen kopen in kleine bestellingen. Vind een breed scala aan therapeutische brillen voor elke fase van de ontwikkeling, plus artikelen zoals … Emailencer attachment Condor wekkers Trip Trap Easel

Meer kantoorbenodigdheden en kantoorarrangementen kunnen gratis zijn of tegen een minimale vergoeding. De therapeut zal er vaak mee instemmen om een paar telefoontjes naar uw werkgever te plegen – om te zien of er dingen zijn die u bij iemand anders kunt krijgen. Of dat er nu wel of niet is, er zijn geweldige mensen in ons vak om u te helpen.

HELP! Als al het andere faalt. Vraag ons kantoor om verwijzingen naar groepen die mensen helpen die problemen hebben met hun werk (gebaseerd op hun latere werkleven – onproductief, depressief, niet meewerkend, enz.) De bedrijven die hen sponsoren zijn zo dankbaar om de mensen te helpen die hun kantoren vullen voor meer dan een goede looncheque!

 

Lees meer

Relatietherapie

Psychotherapie