Hoe het spel te overwinnen

juli 8, 2021 0 Door wpadmin

Talentenspel

Er zijn vele soorten talenten: Elk van hen is in staat om verschillende moeilijke spelletjes te spelen. Stel u bijvoorbeeld voor dat u een gealigneerde zangeres bent. Je bent begonnen om je gave om te zingen af te stemmen en je zingt goed en met een perfecte toonhoogte. Voer een zeer moeilijke wedstrijd uit en krijg de beloning van waardevolle vaardigheden. Het is mogelijk dat de wedstrijd verandert, je gave blijft niet altijd even efficiënt werken als voorheen. Het kan zijn dat je verschillende keren faalt, maar elke keer eindigt de wedstrijd toch met een overwinning.

De wedstrijd tussen twee muziekinstrumenten, Het is mogelijk dat hun applaus en samenkomst zo luid is dat de mensen in hun afzonderlijke huizen elkaar niet kunnen horen. Hoewel hun applaus vriendelijk is, maakt het nogal wat lawaai.

Stel je voor dat je rent om de wedstrijd te maken. Je geeft je beste inspanningen, Hou van je talent, maar de match is niet gedraaid voor u op het moment. Ze kunnen de mensen verschillende muziek geven als ze verder spelen. Dit is het geluid van de mensen en hun applaus. Je zou gefrustreerd kunnen raken en opgeven, maar het opgeven van een wedstrijd maakt jou en je geliefden gelukkig. Je geeft jezelf wat tijd om je vertrouwen te winnen. Je oefent wat in het overwinnen van je gevoelens om het spel te beïnvloeden.

Eindelijk ben je klaar om de serie aan te gaan die zal eindigen in een overwinning. Je speelt het moeilijke spel. Voor jou is dit soort spel erg moeilijk. U herkent uw talenten die u hebt meegekregen van geboorte, van ouders, van school, ervaringen en boeken. Deze talenten zijn uniek en moeten in de juiste richting worden gestuurd. Je moet je concentreren op je bijzondere talenten en bepalen wie je kunt zijn. Misschien heb je een aantal bijzondere gaven of misschien maar één talent met meer dan 50% van je talenten.

Het is mogelijk dat je om je heen kijkt en een persoon tegenkomt die niet veel lijkt te hebben in deze wereld. Hier is het het beste om naar binnen te kijken. U hebt het vermogen om uw eigen benadering van het spel te veranderen, te luisteren naar de mensen om u heen en te proberen van hen te leren. Uw vermogen om te redeneren brengt u ertoe feedback van andere mensen te aanvaarden. Als je dat nog niet gedaan hebt, begin dan je aangeboren intelligentie te gebruiken om je bijzondere vermogens te ontdekken.

Het talentenspel kan helpen uw gedachten te verhelderen. Je kunt bepalen welke soorten activiteiten je meer of minder succesvol maken. De beste manier om het spel te beheersen is te proberen tot een soort evenwicht te komen tussen allerlei kwaliteiten en andere aspecten. Je moet proberen te leren hoe je van één bepaald begaafd talent afkomt en proberen andere ondersteunende talenten te verwerven. Je moet je kennis gebruiken om ervoor te zorgen dat je een uniek individu van jezelf bent.

De afwezigheid van motiverende technieken in het spel maakt het ingewikkelder. De beste toekomst die je aan je talenten kunt geven is jezelf kennen en je speciale soort talent aanscherpen. Verander gewoon naar elke nieuwe dag met het als de eerste dag in je nieuwe leven. Je kunt voorvallen proberen die je kunt volgen of mild proberen. De keuze ligt in jouw macht. Jij mag beslissen welk spel je wilt spelen.

Lees meer:
Reiki
Spiritueel coach