Hoe haalt u het beste uit uw dieet?

juli 8, 2021 0 Door wpadmin

Microbioom

Denk aan het Microbioom als een soort milieu dat fluisterde om met je te vrijen, maar  octrooibescherming kon krijgen.

De overige 99,9% van het lichaam bestaat uit redox-regulerende cellen, de zogenaamde controle cellen.  Deze reguleren de bloedsuikerspiegel en identificeren “slechte” koolhydraten en vetten, en helpen zo onder andere diabetes onder controle te houden.

De aminozuren bevinden zich in ons uitgangsmateriaal, Sproeten Greens, en OVWO Greens. Een van de belangrijkste hiervan heet, onregelmatige glucose.

Wat betekent dat? Nou, hier gaat het:

onregelmatige glucose wijst erop dat er een overgroei van candida in de darmen is of dat er een ongecontroleerde groei van gistorganismen is.

We hebben allemaal wel eens candida, candidiasis of nog erger, overgroei van gist, maar te veel suiker eten en te weinig goede koolhydraten kan ook tot overgroei leiden, wat de behoefte aan goede koolhydraten nog benadrukt.

Waarom koolhydraten? Als candida in hyperdrive zou gaan en alle koolhydraten zou opeten, zou het niet meer te verbranden zijn, wat zou bijdragen tot meer gewichtstoename, minder energie en vet worden. Ons lichaam is ontworpen om de energie uit vetten en eiwitten te gebruiken. We gebruiken hun vetten en we hebben hun eiwitten nodig. Popeye maakte zichzelf niet dik, hij at de juiste soorten vetten en eiwitten.

Het belangrijkste punt dat elke candida bron zou moeten maken is dit: suiker voedt candida en hoe meer candida je hebt, hoe meer suiker je zult moeten verbranden. Voor bestaande candida vereist dat een onmiddellijke verdubbeling van de hoeveelheid koolhydraten om zich aan te passen, maar voor nieuwe candida is dat een stuk minder werk.

Het doel van elk serieus fitnessprogramma is om de mogelijke opbrengst van het programma te maximaliseren. Dat betekent dat je veel koolhydraten moet eten, bij voorkeur ’s morgens en in de vroege namiddag wanneer je meestal actief bent.

Deze koolhydraten moeten afkomstig zijn van hoogwaardige complexe koolhydraten zoals groenten, fruit en volkoren granen. Als je ’s avonds iets anders eet dan deze, verspil je tijd en energie.

Naast de complexe koolhydraten moet je ook de juiste hoeveelheid eiwitten eten. Eiwit wordt door de lever en door het lichaam gebruikt voor de Aminozuren. Die Aminozuren zijn belangrijk voor de ontwikkeling van spierweefsel, botten en huid. Zonder spierweefsel heb je geen organen en zul je erg traag zijn. Zonder botten ook niet, dan moet je ramp eten.

Wat vetten betreft, concentreer je op omega 3-vetten. Deze vetten zitten in vette vis en zijn goed voor je. Concentreer je een tijdje op omega 3 vetten, probeer verzadigde vetten te vermijden. Je kunt verzadigde vetten niet uit planten en zuivelproducten halen.

Het grootste deel van je voeding moet bestaan uit groenten en fruit. Afhankelijk van hoe actief je bent, moet je proberen om elke dag 3 porties groenten, 2 porties fruit en 2 porties volle granen te eten. Drink veel water en vermijd suiker. Uw lichaam kan een bepaalde hoeveelheid suiker verdragen, maar niet zo veel.

Last, lichaamsbeweging. Consistente, dagelijkse beweging zal wonderen voor je doen. Dat betekent dat je moet wandelen, Je moet mager eten om mager te zijn. Als u gezond eet, zult u aankomen als u dat niet doet. Je moet bewegen om vet te verliezen, niet om aan te komen.

Als je serieus bent over het veranderen van je lichaam en voelt dat je klaar bent om een verandering te maken. U bent niet de enige die er baat bij zal hebben, dus zorg ervoor dat u ook serieus bent.

Tenslotte kan verandering alleen komen van het loslaten van de dingen waarvan je weet dat ze niet het beste voor jou en je lichaam zijn. Doe uzelf een plezier en Zoek uit wat u dagelijks kunt doen om op uw best te functioneren terwijl u het vet laat zitten waar het hoort.

Bedankt voor het lezen.

Lees meer:
Voedingscoach 
Geen energie