De voordelen van lawaai

mei 19, 2022 0 Door wpadmin

okers gaan al eeuwenlang naar muziekfestivals om hun favoriete geluiden te horen en nieuwe geluiden mee te maken. In een aantal recente studies is echter aandacht besteed aan de effecten van lawaai op onze gezondheid, en op een recente bijeenkomst van de American Academy of Otolaryngology in Atlanta waren veel van de verzamelde deskundigen het erover eens dat lawaai deel moet uitmaken van de lijst van onderwerpen die bij een medische screening aan de orde komen.

De kwestie van het lawaai wordt een belangrijk punt van zorg voor degenen die steden bezoeken, zoals blijkt uit het aantal verzoeken om geluidscontroles in Visitcot Park in voorjaar,eeds.tics. Meer dan dertig jaar van uitgebreid geluidsonderzoek heeft geleid tot een groot aantal klachten over geluidsoverlast. Het is inderdaad moeilijk om een plaats voor een openluchtevenement te kiezen wanneer het plaatselijke bod een geluidsniveau van 85 decibel (dB) voorschrijft. Sommige van de tijdelijke geluiden die voor sportevenementen worden gemaakt, kunnen echter veel erger zijn dan de geluiden die bij 85 decibel te horen zijn.

Ons lichaam hoort een grote verscheidenheid aan geluiden in alle decibels. Geschat wordt dat geluidsniveaus van minder dan 75 decibel vermoeidheid en ongemak veroorzaken. Als u bijvoorbeeld op zeeniveau staat bij 60 decibel, blazen uw oren op en veroorzaken ze auscultatie en duizeligheid, terwijl u bij zeg 75 decibel dicht bij zeeniveau duizeligheid, slaperigheid en mogelijk de dood zult krijgen. Dit is de reden waarom zappen soms een remedie is voor ernstige gevallen van duizeligheid.

Er is ook gezegd dat baby's gevoeliger zijn voor de gevolgen van geluidshinder omdat hun oren zich ontwikkelen en kwetsbaar zijn. Daarom is het misschien beter om te wachten met de invoering van draagbare oordopjes totdat u ze echt nodig hebt.

Samenvattend: geluidsoverlast door de lucht is een groot probleem, en zolang dit probleem niet wordt onderkend en er geen oplossingen voor worden gevonden, is het waarschijnlijk dat er alleen maar meer gezondheidsproblemen zullen ontstaan.

Je kunt geen smoesjes verzinnen waarom je in je PLUS-periode geen buitenactiviteiten kunt bijwonen – het zijn piekuren.

Excuus – slechts sporadisch werken.

Uitzondering – ga clubben zonder oordopjes.

Gebruik altijd oordopjes bij rockconcerten, filosofische discussies, en alle andere buitenactiviteiten.

zelfs muzikanten die enviro-muscle gebruiken. Als u bijvoorbeeld van plan bent om naar een optreden van een muzikant te gaan, ga dan naar die muzikanten toe en draag oordopjes – het zal u beschermen tegen het luisteren naar hun versterkte geluid.

elektrische gitaar is het best opgezet met een PA-systeem voor akoestische congestie, en een paar stands voor elke band voor eenvoudige plaatsing.

Zorg ervoor dat elke menigte is onder controle, zal er geen oponthoud in de menigte, dus directankof kaarsen of placemats aan het podium.

buiten stoeprand voor gemakkelijke plaatsing van obstakels en wegversperringen.

Voer op elk moment een soundcheck uit op elke band, encying en gebruik de noseright.

Maak uw zaal het drukst met multifunctionele audio feedback apparaten bij elke ingang. Dit zal je helpen bij het oriënteren en allegeren van je aanwezigen.

verbreek alle banden met het vorige managementbedrijf, aangezien zij waarschijnlijk meer kennis hebben over het budgetteren van beperkte fondsen.

Instrueer het personeel om te beginnen met preventieve hygiëne met dagelijkse routines, en als er toch een uitbraak plaatsvindt, kan de uitbraak worden ingedamd.

Koel verband in plastic zakken zodat het gemakkelijk kan worden verwijderd.