Creatieve mensen

augustus 15, 2021 0 Door wpadmin

 

 

 

HSP’s zijn hooggevoelige mensen

Hooggevoeligheid is de ware essentie van intelligentie. Het is het geschenk dat we van onze ouders krijgen. Die ouders zijn ver boven het niveau van verstandelijke vermogens, en daarom is het geschenk dat wij ontvangen hooggevoeligheid. Hooggevoeligheid is een geschenk van onze Schepper. HSP’s beweren dat alle mensen hun gevoeligheid kunnen ontwikkelen en dat hun gevoeligheid kan toenemen.

De natuur suggereert dat alle essentiële capaciteiten in ons wonen en in ons liggen. Wij bevinden ons in een oneindig potentieel, een oneindig potentieel dat alle vervulling en werkelijke vitaliteit in het leven mogelijk maakt. Zo zijn wij verbonden met alle andere wezens die in het universum leven. Het basisidee is dat ieder mens alle potentieel heeft om zijn intelligentie om te zetten in zijn hoogste en meest waardevolle gave. Dit potentieel van de menselijke intelligentie houdt verband met subjectiviteit of cognitieve psychologie. Het is verbonden met diepere lagen van het menselijk leven.

De kwaliteit van hooggevoelige mensen houdt rechtstreeks verband met iemands vermogen om van iets iets te maken (of te scheppen). Het onderwerp creativiteit is verbonden met het genie, de spiritualiteit van een individu. Wat betekent het om iets te creëren? Meer dan het resultaat, wat is de functie? Om vandaag op het platform gezet te worden en iets te bedenken! Er is geen sprake van creatief denken met behulp van de menselijke vermogens.

Wanneer wij in deze “normale” modus verkeren, is onze geest onderworpen aan allerlei toegestane ideeën en duwtjes. We zouden een aantal van mijn ideeën aan u kunnen doorgeven.

Creatief vermogen, is de kwaliteit die nieuwe ideeën doet ontstaan, en zo nieuwe vormen en produkten voortbrengt. Wij zijn in staat noten, zeeën en de meeste planten op deze wereld te maken door verschillende delen van onze gemeenschappelijke producten te combineren. Alleen omdat wij een menselijk evenwicht in het gebruik van de dingen brengen, zou elk soort product kunnen worden gemaakt.

Creatieve mensen hebben ook een positief patroon of ritme dat hen in staat stelt hun doelen te ontmoeten en te bereiken. Alleen door op het moment van het pure potentieel van het idee te zijn, ontstaat een goed geformuleerd idee. Alleen dat, er komen verschillende passende voorwaarden in het eigenlijke “proces”. Ze worden niet gezien als doelen omdat ze zich niet hebben gemanifesteerd. Maar het zijn doelen omdat het proces gericht is op een doel. En het doel is gebaseerd op zuiverheid van visie. Een doel geeft een doel aan de menselijke soort uit een totaal afwezig doel. En doel is “goede menselijke waarden”.

 

Lees meer…

Hoogsensitief

HSP Training Breda