Archive for the ‘Gezondheid’ Category

De voordelen van een natuurlijk ADHD kind

zondag, augustus 15th, 2021

Cranio sacraal therapie Rotterdam

Cranio-Sacraaltherapie is het gebruik van drukpunten op de verschillende delen van het lichaam om een optimale functie te bevorderen. Drukpunten worden geplaatst op de wanden van de schedel en het heiligbeen. Het voordeel van drukpunttherapie is dat er beweging is, er is rek en er is aandacht. Een ADHD kind kan lang in een klaslokaal zitten, iets leren en dan in een auto gaan zitten. Wat een geweldige kans om te leren, om na te denken, om ver te kijken, te lezen en te ontdekken. Maar als het schoolhoofd wordt gestoord, gaat het kind naar buiten en neemt het dingen in zijn handen en rent door de klas, het is hetzelfde scenario als de andere kinderen. Een hoop stress en niet in staat om in een routine te komen. Het vermogen van het kind om stil te zitten en zich te concentreren ontbreekt en het kind gaat uit van iets anders. Zodra je de vinger op de juiste plaats legt, beginnen de spieren te trekken en komt de vinger naar buiten. Er worden nog wat andere dingen voorgesteld. Nog enkele suggesties zijn zachte massage, verandering van dieet, elektrische stimulatie van gezicht, handen en voeten.

Als specialist, stel ik voedingstherapie voor. Sommige koolhydraat- of eiwitsnacks worden voorgesteld. druiven, crackers, pretzels, rijstwafels zijn voorbeelden van koolhydraatsnacks. Voorgesteld wordt om regelmatig zuivelproducten in het dieet op te nemen. Probiotica en spijsverteringsonderzoeken zijn zeer nuttig. Het geeft het kind het gevoel dat het aan iets positiefs deelneemt. reclames etc. zijn naar mijn mening zeer schadelijk. Wat in acht moet worden genomen, is een zorgvuldige blik op de inhoud van de commercial. Het idee is om het kort en zoet te houden. Studies hebben aangetoond dat hoe langer de suiker in de mond blijft, hoe meer de speekselklieren werken en er lactaat wordt geproduceerd. Dit betekent dat het negatieve effect langer aanhoudt en de suiker zich ophoopt in het bloed. Wanneer dit gebeurt, zijn medicijnen nodig. Ik zou zeggen, neem nooit iets zonder toestemming van de arts, vooral geen farmaceutische medicijnen.

Artsen moeten een heleboel dingen overwegen met betrekking tot ADHD. Het belangrijkste is om zorgvuldig na te gaan of er een lichamelijk probleem is. Sommige kinderen hebben een eetstoornis of allergie en dat kan ernstige gevolgen hebben voor het concentratievermogen van het kind in de klas en voor zijn prestaties op school. Het kan ook zijn dat er tekorten zijn aan de essentiële voedingsstoffen, met name calcium en mineralen. Sommige kinderen zijn allergisch voor tarweproducten. Als er iets in huis is of wat de oorzaak kan zijn, dan moet het dieet onmiddellijk worden aangevuld.

Lees meer:

Babymassage Rotterdam

Zwangerschapsmassage Rotterdam

Hoe word je een gediplomeerd kinesioloog.

zondag, augustus 15th, 2021

Een basisbegrip van kinesiologie is dat de wetenschappers die het ontwikkeld hebben, dit deden om ons leven en ons lichaam gezonder te maken. Een kinesioloog tracht te begrijpen hoe stress of letsel aan het lichaam een effect heeft op het functioneren van het hele systeem en ieders hormonen en zenuwstelsel. Er is een effect van de bestudeerde stimuli (meestal elektromagnetisme) op de stimulus zelf.

Een nieuw begrip van kinesiologie is dat kinesiologie een ware geest is die van toepassing is op het lichaam. Bewegende delen van het lichaam hebben eigenlijk een onbewust bewustzijn van wat er gaande is. Als we onze armen bewegen, reageren onze handen op de aanwezige prikkels. Wanneer we onze benen bewegen, reageren ze op onze nabijheid tot het been. Kinesiologie behandeling voor beginners houdt meestal in:

Hoe word je een gecertificeerd kinesioloog:

De volgende stappen zijn een leidraad om u te helpen aan de slag te gaan als gecertificeerd kinesioloog.

Kijk eens naar de lijsten met vrij verkrijgbare kinesiologie-technologieën en -trainingsideeën aan het eind van dit artikel. Je hoeft ze niet allemaal te kopen. Kies er een of twee uit waar je je het prettigst bij voelt.

Stap 1: Ga een relatie aan met een ervaren, wereldberoemde kinesioloog die ook spiritueel gemotiveerd is.Lees cursussen in aanleg en gezond bewegen en pas het toe op je persoonlijke dagelijkse leven. Het helpt ook als je een vriend hebt die al een gecertificeerd kinesioloog is die naar je zal luisteren en je door het proces zal helpen.

Stap 2: Leer de basisprocessen voor elk van de afzonderlijke kinesiologie-technologieën. Bestudeer ze mentaal voordat je ze in je eigen leven gaat toepassen. Er zijn veel geweldige bronnen over elke technologie waaruit je kunt putten. Sommige vind je op Google.

Stap 3: Het creëren van de omgevingen voor de praktische aspecten van de kinesiologieprocessen door gebruik te maken van concept design. Tachtig tot negentig procent van de informatie over elke technologie zit in die concepten of concepten alleen, dus die vormen de basis voor de praktische methoden die je in je eigen leven gebruikt. Hoe meer je weet over een bepaald proces, hoe effectiever je zult zijn en hoe meer vertrouwen je erin zult hebben, zelfs als datgene wat je nu al doet in je eigen leven heel effectief is.

Stap 4: Beslis over een redelijk pakket van sessies die in een thuisomgeving moeten worden uitgevoerd.Kies het volgende:

* Een plaats om te oefenen en te trainen met gebruikmaking van een specifieke technologie op een besloten plaats, bij voorkeur waar u en uw gezin allemaal comfortabel kunnen samenwonen, niemand zal u begluren en in de gaten houden.

*Gymnastiek, oefeningen of stretchoefeningen om uw spieren los te maken en stressfactoren los te laten, ademhalingstechnieken, een bad of douche nemen voor uw sessie om uzelf te reinigen van eventuele stressfactoren,

* Keuze van een gemakkelijk te begrijpen boek om je te helpen met je ademhalingspatronen te werken en extra energie uit je onderbewustzijn te halen,

* een niet-oordelende houding en bereidheid om een beginner te helpen succesvol te zijn

* Het is uw individualiteit om met uw sessies te doen wat u wilt. Velen gebruiken alleen affirmaties of mantra’s om energie vrij te maken. Dit is ook zeer effectief. Alle positieve gedachten en energie die je voor jezelf creëert is al een krachtige hulp.

Kinesiologie kan worden gebruikt in zeer particuliere situaties, niet noodzakelijk op kantoor, maar overal waar u rustig tijd aan uw bewustzijn kunt besteden

Lees meer…

Arts

Vitaliteitscoach

 

 

Fysiotherapie – Wat u moet weten?

zondag, augustus 15th, 2021

Fysiotherapie Veldhoven

Het eerste wat u moet weten over fysiotherapie, is dat het niet de hele tijd kan worden gedaan. Om het lichaam te helpen terug te keren naar de manier waarop het gebroken was, zal de fysiotherapeut moeten doorgaan met het ontwikkelen van uw levensstijl. Het kan enkele weken of maanden duren voordat u weer zo goed als normaal bent als voor het letsel.

De fysiotherapeut zal een reeks oefeningen moeten doen om u te helpen de beschadigde spieren en banden in uw lichaam te versterken. De oefeningen zullen in eenvoudige fasen beginnen, zoals rekken en strekken. Daarna zal hij aan uw kernspieren en algehele flexibiliteit gaan werken. Gedurende deze tijd zult u beginnen met het gebruik van bepaalde apparatuur die u ter beschikking wordt gesteld, zoals een hydrotherapie bad, dat de genezing van uw spieren en gewrichten zal bevorderen.

Spierblessures aan de romp komen steeds vaker voor. Met een steeds actievere levensstijl, gekoppeld aan een slechte spierversterking op cellulair niveau, komen kernspierblessures steeds vaker voor. We worden steeds sedentaire! Dit is een belangrijke oorzaak van een toenemend aantal blessures.

De eerste stap is altijd beginnen met fysiotherapie. Uw therapeut zal één op één met u beginnen te werken. Tijdens dit eerste bezoek krijgt u een brace of elleboogband om uw arm te helpen stabiliseren. Uw therapeut zal dan een algemene blik werpen op uw lichaam. Alleen al door naar uw lichaam te kijken, kunt u zien of er veranderingen moeten worden aangebracht om uw nieuwe blessure op te vangen. Het kan nodig zijn dat uw therapeut een of meer instrumenten gebruikt om u te helpen en het bewegingsbereik van uw gewrichten, ligamenten en spieren te beoordelen.

Tijdens uw eerste bezoek zult u misschien merken dat er een verband of wikkel om uw verwonding zit. Dit wordt gedaan om de zwelling onder controle te houden en om het getroffen gebied een meer gecontroleerde omgeving te geven totdat fysiotherapie kan plaatsvinden.

Tijdens uw volgende bezoek kan uw therapeut videoapparatuur gebruiken om u een beter idee te geven van wat u tijdens de fysiotherapie nodig hebt. Met de videoapparatuur kunt u zien hoe uw blessure uw activiteiten beïnvloedt. De therapeut kan u vragen om het getroffen gebied te bewegen, u erop te laten ademen en een reeks eenvoudige bewegingen te herhalen om u te helpen de ernst van uw letsel te beoordelen.

Vaak kan uw therapeut koude gel packs aanbrengen op het gebied dat door de blessure is getroffen. Dit is vooral nuttig als de blessure zich bevindt in uw biceps, elle boog of achter de knie. De koude gelpacks absorberen een deel van de zwelling en verminderen zo de pijn die u voelt. U zult ook merken dat uw huid rood wordt, maar het zal niet zo erg zijn als op de dag dat u uw hand voor het eerst verwondde.

Voor het volgende bezoek kan u worden opgedragen een verband mee te nemen dat u bevalt, u enkele oefeningen te leren die u kunnen helpen de spieren in uw hand te versterken, en alle zwelling weg te nemen. Het algemene idee is dat u niet probeert uw normale activiteiten overhaast te hervatten, maar dat u wordt bijgeschoold over wat uw grenzen kunnen zijn tijdens uw terugkeer.

 

Lees meer

Yoga

Hoe moet je luizen te behandelen?

zondag, augustus 15th, 2021

Nissen

Als u een aantal kinderen met luizen of neten in het haar hebt aangetroffen, is de meest gebruikelijke behandeling van luizen met een luizenkam. Je gebruikt deze kam om de luizen en neten die zich in iemands haar verstoppen te ontdekken. Als u iemand met een luizenplaag thuis ziet komen of naar school ziet gaan, kunt u samen met de rest van de school voorkomen dat er hoofdluis optreedt door een olie te nemen die luizen bevat.

Preventie is ook een goede optie. U kunt plasticfolie over het haar van uw kind leggen en een kam met fijne tanden gebruiken om de neten te helpen uitkammen. Verwijder alle luizen die u vindt met de fijntandige kam.

Als u een persoon kent die luizen in het haar heeft, is het belangrijk om eerst vragen te stellen. Lijkt de persoon een vreemde hoeveelheid haar te hebben? Is het haar breekbaar? Lijkt de persoon zich te spoelen met een vreemde kleur olie? Kijk alleen of er iets op de hoofdhuid zit dat niet gezond is.

Als u een kind ziet met luizenuitslag op het hoofd, is het vooral belangrijk om vragen te stellen. Hoewel het geen luizen zijn, is huiduitslag een goede indicator dat iemand luizen of nimfen heeft en niet besmet is. Uitslag kan een paar dagen tot een paar weken duren, afhankelijk van de huid en de sterkte van de infectie. Als het erop wijst dat een persoon een luizenplaag heeft, moet u al het haar onderzoeken om zeker te zijn dat u luizen ziet. De gemakkelijkste manier om dit te doen is de persoon te vragen of er iets op het haar zit dat er niet natuurlijk uitziet.

Zodra u klaar bent met vragen stellen en de uitslag onderzoeken, moet u monsters van het haar nemen en deze in het laboratorium analyseren om vast te stellen of er sprake is van niet-hoofdluizen, en of er hoofdluizen zijn. Dit moet worden gedaan door een goed opgeleide technicus.

De uitslag moet ook worden geanalyseerd op tekenen van mogelijke luizen of neten. Dit kan het best in het laboratorium gebeuren. Dit levert de meest nauwkeurige resultaten op. Dit zal bepalen hoe de patiënt goed en krachtig moet worden behandeld.

Wanneer u te maken heeft met een vermoedelijke besmetting met hoofdluis, moeten alle sensibiliserende producten worden gelezen en precies volgens de aanwijzingen worden gebruikt. Als u niet zeker weet wat u moet denken of waar u aan moet denken, neem dan contact op met uw plaatselijke huisartsenpraktijk.

Lees meer

Läusebefall

De fysiotherapeut

zondag, augustus 15th, 2021

De fysiotherapeut speelt een belangrijke rol bij de genezing van uw lichaam na een blessure of operatie. Elk soort letsel of operatie kan problemen veroorzaken met het fysieke en neurologische systeem. Het kan weken of maanden duren voordat het normale functioneren is hersteld. Het kan tot twee jaar duren voordat het systeem weer op krachten is. Terwijl uw lichaam met deze tegenslagen te maken heeft, kan het even duren voordat het weer op de been is.

Het bewegingsapparaat bestaat uit de spieren, pezen en botten die u in staat stellen te bewegen. Schade aan een bepaald deel kan problemen veroorzaken in het hele systeem.

Wanneer uw spieren geblesseerd zijn, kunnen ze oncomfortabel aanvoelen, dit komt omdat ze niet meer naar behoren kunnen werken. Er kan een strak gevoel zijn, of een branderig of gevoelloos gevoel. In sommige gevallen kunt u bepaalde gebieden niet meer bewegen, of kunt u vastzitten in rust. In andere gevallen kunt u zoveel pijn hebben dat u niet meer kunt eten of drinken.

Het is duidelijk dat u op sommige plaatsen geen gewicht kunt zetten, of dat u sommige plaatsen niet kunt bewegen. U kunt zich depressief voelen, vooral als u niet weet wanneer uw lichaam zich volledig zal herstellen. Depressie kan leiden tot andere problemen, zoals alcohol- of drugsmisbruik.

Het kan zijn dat u niet in staat bent om met uw fysiotherapeut te communiceren over uw depressieve of angstige gevoelens. Hoewel u misschien sterk wilt zijn voor uzelf, doet u uzelf misschien pijn. Het kan zijn dat u met een therapeut moet praten om u te helpen met gedachten of problemen om te gaan, of om u te helpen toe te geven wanneer u het mis hebt.

Het kan nodig zijn om met een therapeut te praten over hoe je denkt of je voelt als je andere mensen kwetst, en om je te helpen erachter te komen of je te hard voor jezelf wordt. Soms kan het zijn dat je in een situatie zit waarin je hard voor jezelf bent, en dat je geen controle hebt over de situatie. Ar mashed, je hebt het niet meer in de hand!

Als u wordt gecontroleerd door een therapeut die overdreven kritisch is, krijgt u misschien niet de juiste therapie. Doorgegeven worden aan een andere therapeut die op zijn beurt weer overdreven kritisch is, kan inderdaad schadelijk zijn voor uw gezondheid. Sommige therapeuten zijn niet bekwaam of deskundig genoeg om te weten wanneer dit gebeurt, en kunnen in feite meer schade aanrichten dan goed doen.

Als u besluit naar een therapeut te gaan, zorg er dan voor dat hij of zij een vergunning heeft en getraind is op het gebied van fysiotherapie waar u hulp bij nodig heeft. Een gediplomeerd therapeut kan uw mogelijkheden en beperkingen beter inschatten en een behandelplan opstellen dat voor u het gunstigst is. Als u niet zeker weet wat u nodig hebt, maak dan vóór uw volgende vakantie een afspraak met een therapeut. Ga tijdens die vakantie terug en bezoek de therapeut naar wie uw arts u in eerste instantie heeft verwezen. Met een familielid of vriend aan uw zijde kunt u een nauwkeurige inschatting maken van uw mogelijkheden en beperkingen. Uiteindelijk zult u in staat zijn een behandelplan op te stellen dat het beste voor u werkt.

 

Lees meer…

Fysio Wassenaar

Haptomie Wassenaar

 

 

 

Meditatie – een levenslang proces

zondag, augustus 15th, 2021

Meditatie brengt een extra dimensie van bewustzijn in ons leven. We zijn niet meer dezelfde mensen als gisteren. We veranderen van een helder en efficiënt persoon in iemand die niet zo helder van geest is. We zien onszelf vanuit een hoger gezichtspunt. Onze gezichtspunten geven verschillende lagen van de werkelijkheid en deze verschillende lagen geven verschillende waarden en overtuigingen. Meditatie opent de deur naar ons onderbewustzijn en geeft ons een nieuwe dimensie van ons bewustzijn.

Meditatie is een techniek die gemakkelijk toe te passen is, maar ook heel moeilijk te beheersen. Om onze geest tot rust te brengen of te mediteren moeten we ons zeer bewust worden van al onze gedachten. Onze gedachten reizen met steeds hogere snelheid. Als we het hebben over constante gedachten, zoals de meesten van ons doen, kunnen we ons niet lang op één gedachte concentreren zonder dat onze geest vele andere gedachten denkt.

Dit betekent dat de meeste mensen eerder de manier waarop ze denken analyseren dan de meditatie zelf. Dit komt omdat de meeste mensen denken dat meditatie iets is dat slechts voor een korte periode kan worden gedaan en dan zouden ze het vergeten en ze zouden niets hebben om te laten zien voor hun nieuwe meditatie. Meditatie kan een levenslang proces zijn. En het is ook niet zo dat er maar één juiste weg is die we moeten bewandelen. Meditatie kan op talloze manieren worden ervaren en als we mediteren ervaren we liften hiërarchie van ons bewustzijn. Dus na verloop van tijd kan meditatie regelmatig worden ervaren, zelfs te midden van een dag vol stress en moeilijkheden.

Meditatie is een middel om een bepaald doel te bereiken of een bepaalde ware geestelijke werkelijkheid te zoeken en het brengt een volledige verandering in ons leven. Daarom is meditatie zeer belangrijk voor ons wezen en de theuïteit van onze omgeving. Meditatie draagt de kwaliteiten van spiritualiteit en liefde in zich, omdat het hoofddoel van meditatie zelfverwerkelijking is.

Meditatie kan echter niet voor u werken als u er geen moeite voor doet en u zich niet ontdoet van afleidende gedachten en afleidingen. Denk er eens over na om urenlang op een stoel te staan. Niemand kan je dwingen om dat te doen en als je denkt dat je niets anders te doen hebt, wees er dan zeker van dat meditatie niets anders voor je wil.

Dus, wat is meditatie. Hoe werkt meditatie. Het is een manier om onze geest te beheersen en ons bewustzijn op eigen kracht te laten groeien en eeuwig te laten groeien. Meditatie is niets anders dan het loslaten van de beperkingen van ons bewustzijn in een oneindige dimensie van de onbewuste geest. Het stelt ons in staat gevoeliger te zijn dan we zouden kunnen zijn in een normale, vijf zintuigen toestand van bewustzijn. De sleutel voor meditatie is te leren hoe de kracht van onze eigen gedachten, onze geest en ons bewustzijn groeien en zich ontwikkelen. Dit alles kan alleen gebeuren als we ons inzetten om te oefenen en om spiritualiteit te bestuderen en hogere niveaus van spiritualiteit te bereiken. Op deze manier kunnen we meer te weten komen over onze ware aard, ons ware zelf. Dit zal ons in staat stellen om ons te verbinden met ons hoger bewustzijn, om een staat te bereiken waar ons bewustzijn groeit en zich uitbreidt in de oneindige dimensies van de onbewuste geest. Hier kunnen we een hogere staat van bewustzijn bereiken, een grotere verbinding met de spirituele werkelijkheid.

 

Lees meer…

Relatietherapie Breda

Pyschotherapie Breda

 

 

Medisch assistenten

zondag, augustus 15th, 2021

 

 

 

 

De doktersassistenten verlenen preventieve zorg voor de gezondheid en het welzijn van de patiënten en consulteren voor de klachten, gevolgd door onderzoek, analyse en soms doorverwijzing naar een specialist.

De medische assistenten zijn werkzaam in verschillende klinieken en ziekenhuizen in de Verenigde Staten en in het buitenland. Typische taken zijn het nemen van röntgenfoto’s, het assisteren van de podoloog bij dagelijkse bezigheden, het stellen van de eerste diagnose op basis van de medische voorgeschiedenis, en het beoordelen van de Chambrusie, gewrichten en verstuikingen

Medische Praktijk Types De medische pedicure zijn gekwalificeerd voor het stellen van diagnoses, het voorschrijven en controleren van zowel medische als chirurgische medicatie, pre- en postoperatieve wondverzorging, diabetische voetverzorging, en wondverzorgingsprocedures. Zij zijn in staat therapeutische injecties te geven, operateur-patiënt bedden te bedienen, therapie voor te schrijven en te controleren, en ook advies te geven over chirurgische procedures, farmacologie, medische ethiek, beroeps- en arbeidshygiëne.

Er wordt ook speciale aandacht besteed aan de controle van de therapietrouw van de patiënt en de waargenomen houdings- en klinische toestanden, waarbij de vooruitgang van de patiënt wordt geanalyseerd, het effect van de therapie wordt geëvalueerd en complicaties worden geëvalueerd.

OnderwijsHet opleidings- en onderwijsprogramma bereidt de studenten voor om verpleegkundigen en artsen in de kindergeneeskunde te worden. Degenen die op zoek zijn naar plaatsingen in medische scholen of streven naar een graduate degree kunnen deelnemen aan dit programma om in aanmerking te komen voor een kans om te werken in een van de vele medische voorzieningen. De inschrijvingen in verschillende medische scholen zijn toegenomen en er wordt gerekend op een schaarste aan gekwalificeerde en ervaren medische assistenten.

Werkomgeving en typisch werkschemaDe meeste medische assistenten werken in ziekenhuizen en klinieken. Velen werken ook in verschillende tandartspraktijken als assistent en zijn ook docent levenswetenschappen aan de universiteit. Degenen die in ziekenhuizen werken, werken meestal als ergotherapeuten, medische codeurs en medische kantoorassistenten. Aan de andere kant kunnen degenen die werken in klinieken of in verpleeghuizen werken als massagetherapeuten, geregistreerde verpleegkundigen, arts-assistenten of geregistreerde diëtisten. Het rooster van een medisch assistent kan worden verdeeld over verschillende ziekenhuizen als gevolg van vraag en aanbod.

 

Lees meer…

Medisch pedicure Veenendaal

Provoet Pedicure Veenendaal

 

 

Creatieve mensen

zondag, augustus 15th, 2021

 

 

 

HSP’s zijn hooggevoelige mensen

Hooggevoeligheid is de ware essentie van intelligentie. Het is het geschenk dat we van onze ouders krijgen. Die ouders zijn ver boven het niveau van verstandelijke vermogens, en daarom is het geschenk dat wij ontvangen hooggevoeligheid. Hooggevoeligheid is een geschenk van onze Schepper. HSP’s beweren dat alle mensen hun gevoeligheid kunnen ontwikkelen en dat hun gevoeligheid kan toenemen.

De natuur suggereert dat alle essentiële capaciteiten in ons wonen en in ons liggen. Wij bevinden ons in een oneindig potentieel, een oneindig potentieel dat alle vervulling en werkelijke vitaliteit in het leven mogelijk maakt. Zo zijn wij verbonden met alle andere wezens die in het universum leven. Het basisidee is dat ieder mens alle potentieel heeft om zijn intelligentie om te zetten in zijn hoogste en meest waardevolle gave. Dit potentieel van de menselijke intelligentie houdt verband met subjectiviteit of cognitieve psychologie. Het is verbonden met diepere lagen van het menselijk leven.

De kwaliteit van hooggevoelige mensen houdt rechtstreeks verband met iemands vermogen om van iets iets te maken (of te scheppen). Het onderwerp creativiteit is verbonden met het genie, de spiritualiteit van een individu. Wat betekent het om iets te creëren? Meer dan het resultaat, wat is de functie? Om vandaag op het platform gezet te worden en iets te bedenken! Er is geen sprake van creatief denken met behulp van de menselijke vermogens.

Wanneer wij in deze “normale” modus verkeren, is onze geest onderworpen aan allerlei toegestane ideeën en duwtjes. We zouden een aantal van mijn ideeën aan u kunnen doorgeven.

Creatief vermogen, is de kwaliteit die nieuwe ideeën doet ontstaan, en zo nieuwe vormen en produkten voortbrengt. Wij zijn in staat noten, zeeën en de meeste planten op deze wereld te maken door verschillende delen van onze gemeenschappelijke producten te combineren. Alleen omdat wij een menselijk evenwicht in het gebruik van de dingen brengen, zou elk soort product kunnen worden gemaakt.

Creatieve mensen hebben ook een positief patroon of ritme dat hen in staat stelt hun doelen te ontmoeten en te bereiken. Alleen door op het moment van het pure potentieel van het idee te zijn, ontstaat een goed geformuleerd idee. Alleen dat, er komen verschillende passende voorwaarden in het eigenlijke “proces”. Ze worden niet gezien als doelen omdat ze zich niet hebben gemanifesteerd. Maar het zijn doelen omdat het proces gericht is op een doel. En het doel is gebaseerd op zuiverheid van visie. Een doel geeft een doel aan de menselijke soort uit een totaal afwezig doel. En doel is “goede menselijke waarden”.

 

Lees meer…

Hoogsensitief

HSP Training Breda

 

 

Hypnotherapie en Hypnose

zondag, augustus 15th, 2021

Wat is Hypnotherapie?

Hypnotherapie is een mooi woord omdat de mensen die het gebruiken meestal niet eens weten wat het is. In dit informatieve artikel staat wat Hypnotherapie is en wat je ermee kunt bereiken. Hypnotherapie is een vorm van therapie waarbij je therapeut je onder hypnose in een trance brengt om zo tot de kern van je probleem door te dringen en je innerlijke potentieel te ontketenen

Bent u twee keer aan uw voet geopereerd en konden beide artsen geen proces vinden dat u die tijd geeft om te genezen en te herstellen? Elke dokter kan u de naam van het geneesmiddel aanwijzen dat u zal genezen, maar er is geen geneesmiddel voor die ziekte! Hypnotherapie werkt op je geest en geeft je hypnotische Procrastinatie vaardigheden en positieve acties. De echte betekenis en het voordeel van hypnotherapie is dat het je geest kalmeert en je helpt om positief te werken en stress te overwinnen. Als je kleine veranderingen in je leven wilt maken zodat je de grote dingen kunt doen die je verdient in het leven, kan hypnotherapie je helpen om je moeilijke taken te voltooien en de kleine definitieve veranderingen te maken die je in je leven wilt.

Hypnotherapie en Hypnose

Hypnotherapie is eigenlijk een vorm van gedachtencontrole. Bij hypnotherapie helpt de therapeut je door de verschillende stadia van hypnose te gaan op een manier die je in staat stelt de veranderingen in je leven aan te brengen die je wilt. Ons onderbewustzijn controleert alles in ons leven. Als we al onze emoties op basis van gebeurtenissen of ervaringen wegstoppen en deze opgeslagen emoties in ons onderbewustzijn terechtkomen, hebben we de neiging om minder controle over ons leven te hebben en het gevoel dat we niet in staat zijn om onze emoties te beheersen. Dit einde wordt teweeggebracht door het Arme Ouders en Arme Ik syndroom. Beide aandoeningen zijn gebaseerd op een slecht gevoel van eigenwaarde en onvoldoende zelfbeheersing en deze situaties worden teweeggebracht door Wendy BShearted Snapwallester Antone en RomanClickwell’s boek, “Choosing Failure: Hoe niet te kiezen voor mislukking”.

Er is gezegd dat de angst om te falen de nummer één kreet van een mens is. Deze angst is een goed begin; het betekent dat je serieus bent over het veranderen van je leven, in feite is het een bewonderenswaardig begin. Maar de faalangst heeft veel hulp nodig om er goed mee om te gaan en dat is niet al te moeilijk. In therapie hypnotherapie kan een therapeut werken met je verleden en met andere mensen in je leven om te helpen de angst voor succes weg te nemen.

Wat een hypnotherapeut niet zal doen

We weten dat hypnotherapie goed is. Geen therapie brengt niemand binnen. Hypnotherapie heeft het leven van veel mensen veranderd. Voor hen die lijden aan verslavingen, verslavingen aan drugs, verslavingen aan alcohol en nog veel meer. Hypnotherapie leert ons een gezonde geest en lichaam te cultiveren, zodat we volledig op het leven kunnen reageren. Hypnotherapie is een krachtig hulpmiddel in vele opzichten en voor degenen die bereid zijn om hun leven ten goede te veranderen, is hypnotherapie de enige remedie.

Lees meer…

Burn-out Venlo

Coach Roermond

 

Hoe de strijd te voeren

zondag, augustus 15th, 2021

Boek referenties:

Martin A. Proust:otechnication; (1932) Qu cf: Human Relations, Neuropsychia Toward Psychology.

Brian Eugen rehabiliteert deze principes waar mogelijk met evenveel diepgang en nauwkeurigheid. Van jongs af aan tot op heden ben ik in het algemeen gegrepen door zijn werk als behandelend psycholoog; hij schrijft ook nog proefschriften! Hij heeft het over relaties tussen paren; relaties waarin woede de hoofdschotel is. Als student van de Psychologie van abnormale Gevoelens – Rainer Maria Rilke: De genezing van het koppel. We moeten omgaan met onze onderdrukkingen door te oefenen geen slaaf te zijn van wat ons shockeert. Door het gebruik van de ‘ik wil met je werken’ communicatie hebben we een kans om de confrontatie aan te durven gaan. Door wederzijds deel te nemen aan het proces, zullen paren misschien merken dat het hen veel minder energie kost om de verdringingen los te laten dan om hun strijd voort te zetten. Door wederzijds verlangen creëren mijn ideeën een helende ruimte. Mijn wensen zijn niet zo moeilijk te verwezenlijken.

Het gevecht opgeven in plaats van proberen het te winnen kan niet lukken. De waarheid te kennen is genoeg; de waarheid te kennen is de grootste worsteling van de relatietherapie. Pontius Pilatus die aan het einde van een proces de menigte ontzet, als een Romanrown, dat zal slechts een tragedie zijn voor de volgende dag. Om te lijden onder de fundamentele karakters van de gewone man. Zoals iedereen weet, is dat omdat we allemaal in de grond van de zaak hetzelfde zijn. We vechten met elkaar en door onze onderdrukkingen vermijden we het. In het samengaan veranderen we; een gevecht dat we niet begonnen zijn. Pilatus vroeg de menigte of ze met Pilatus wilden vechten. De menigte antwoordde, met luider stem: “Ja, om voor hem te sterven en te sterven, dat is.”

Wij moeten de juiste aanpak vinden. Wij hebben een alternatief nodig dat verstandiger is en meer in overeenstemming met onze gemeenschappelijke menselijke aard. Dan, concludeer ik, zou onze strijd voor altijd voorbij kunnen zijn. Wat is de reden waarom we met elkaar vechten? Dat is omdat wij onze woede, zelfexpressie en zelfreflectie alleen aan onszelf willen overlaten; met andere woorden wij kunnen geen onaangenaamheden onder ogen zien tenzij wij vechten of hard vechten.

Het ideaal is dat wij zullen vechten maar geen wapen kunnen vinden, maar moeten vechten met onze hele persoon, het heeft geen zin om te vechten met je gebruikelijke wapens: je vuisten, je oren, je tong, je haar, of je schaduw. Het is omdat onze woede vent u behaagt, het is omdat uw vijanden u haten, en het is omdat uw ene vijand sterker is. En het zal blijken dat de,de ironie erachter is dat terwijl je hard aan het vechten bent, je vijanden zich verbergen, en glimlachen in de troost van je woede…we worden vaak verrast.Hoe kan dit? Geloven we niet dat onze vijanden alleen maar sterker worden…omdat ze helemaal niet onze vijanden zijn, maar eerder groepen mensen die je niet kent. Het zijn beangstigende, moeilijke mensen, die heel graag tijd met u doorbrengen…nee, waarom vechten wij niet met hen? Als het jullie vijanden waren, zouden ze met plezier vechten!

Lees meer…

Traumabehandeling

Lichaamtherapie